www.biologischebomen.nl & www.biologischefruitbomen.nl

Is de website van Boomkwekerij Korneland. Boomkwekerij Korneland is in 2000 opgericht door Erjan en Martine Valk. Korneland heeft zich gespecialiseerd in het milieu bewust kweken van laanbomen, sierbomen, notenbomen.

Door intensieve samenwerking met andere kwekerijen kan boomkwekerij Korneland biologische bomen leveren die skalwaardig zijn (voorzien van ekokeurmerk) en bomen die op dezelfde wijze geteeld worden van bedrijven die in omschakeling zijn, van regulier naar biologisch.

Milieubewust geteelde bomen

Wij hanteren strenge milieu regels op het gebied van onkruidbestrijding. Ook gebruiken wij uitsluitend organische meststoffen ter verbetering van het bodemleven en bodemvruchtbaarheid. Het plantgoed wordt niet met chemische middelen behandeld. Wij proberen de flora en fauna zoveel mogelijk in stand te houden en zo nodig te verbeteren.

Boomkwekerij Korneland heeft voor iedere tuin een boom of u nu op zoek bent naar een beeldbepalende solitair voor een landschapstuin of een kleinere boom/struikvorm voor een beperkter tuinoppervlak dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in vruchtdragende bomen. Voor oude fruitrassen, notenbomen bent u bij ons aan het goede adres.

Service en advies

Een boom koopt u niet voor even, een goed advies is dus van belang. Bij Korneland nemen we graag de tijd om u te adviseren. (Tip: kom kijken als het blad nog aan de boom zit.) Daarnaast kunnen wij als extra service de bomen bezorgen en desgewenst planten.

Prijs

Omdat u bij ons rechtstreeks van de kwekerij koopt kunnen wij u ons assortiment tegen scherpe prijzen leveren. U kunt online een offerte aanvragen.

Wij zijn niet altijd op de kwekerij aanwezig, dus als u onze kwekerij tijdens werkdagen wilt bezoeken of een rondleiding wilt, bel of mail dan even voor een afspraak! Wel is iedere zaterdag van 10 uur tot 16 uur de kwekerij geopend (september tot en met april) voor verkoop van bomen en aanverwante artikelen als boompalen, boomband etc. U kunt dan zonder afspraak langskomen!

 

© 2011 - 2024 Korneland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel